Hirtshals Turistinformation

Hirtshals Turistinformation er en del af Hirtshals Turisme og er Hirtshals’ lokale, helårsåbne turistkontor. Her er I altid velkomne til at komme forbi. Vi vil med glæde hjælpe jer med brochuremateriale og tips og anbefalinger til oplevelser i lokalområdet.

Hos Hirtshals Turistinformation hjælper vi med information om Hirtshals, Tornby og Tversted samt information om lokale attraktioner og begivenheder.  Som det eneste sted i Hirtshals veksler vi også Euro til danske kroner (mod gebyr).

Derudover kan du hos Hirtshals Turistinformation købe Hirtshals souvenirer i form af postkort, Hirtshals-plakater, klistermærker m.m. Vi sælger rabatbilletter til Nordsøen Oceanarium, Vestkystruten cykelguide på dansk og tysk og andre mindre cykelkort.

I sommermånederne har vi opsat en mobil turistinformation i centrum af Hirtshals tæt ved Den grønne Plads. Her findes et stort udvalg af brochurer og andet materiale for Hirtshals, Tornby og Tversted samt for det øvrige Nordjylland.  Den mobile turistinformation har åbent hver dag i perioden medio maj til medio september.

Åbningstider Hirtshals Turistinformation: 

Mandag 12-16        Telefon/mail 9-16

Tirsdag 13-16          Telefon/mail 9-16

Onsdag                    Lukket

Torsdag 13-16          Telefon/mail 9-16

Fredag 10-14           Telefon/mail 10-14

Lørdag, søndag og helligdage lukket

Der kan være andre åbningstider i højsæsonen